Chesterfield meubels in de breedste zin van het woord. Wij leveren gebruikte tweedehands en nieuwe Chesterfields op maat.
Chesterfield meubels in de breedste zin van het woord. Wij leveren gebruikte tweedehands en nieuwe Chesterfields op maat.

Met het Mister Chesterfield label bieden wij u een zeer comfortabele collectie op maat en postuur. Goede kennis van materialen is bij het samenstellen van een zitmeubel van essentieel belang. Onze ervaring komt voort uit drie generaties van ambachten die wij sinds 1945 uitoefenen. Dit is meubelrestauratie, meubelstoffering en fijn-houtbewerking. In onze showroom kunt u naast het bezichtigen van onze gerestaureerde en nieuwe modellen in moderne of vintage uitvoeringen tevens een persoonlijk stijl en kleuradvies krijgen. De afwerking in meubelstof of leder is van invloed op de levensduur van uw Chesterfield.  Wij verwerken moderne, doorontwikkelde materialen op authentieke wijze. Onze collectie biedt u naast een fraaie uitstraling een uitstekend zitcomfort. Onze nieuwe Chesterfields worden geleverd met een persoonlijk ondertekend certificaat. Dit is naast uw garantiebewijs de verklaring van 100% Engelse makelij. Onze prijzen kunt u gewoon vooraf op deze site bekijken. Wilt u ook eens ervaren hoe comfortabel en veelzijdig een Chesterfield kan zijn? 
Dan heten wij u van harte welkom in onze showroom te Leidschendam. 

Openingstijden: Om onze veelzijdige collectie up to date te houden bezoeken wij regelmatig ons atelier in Groot Brittannië. Daarnaast leveren wij onze meubels in eigen beheer. U kunt op onze contact / route pagina onze actuele openingstijden bekijken.

 

chesterfield meubelen engelse
chesterfield leverancier nederland
chesterfield cognac zithoek
chesterfield vintage uitvoering
chesterfield klassieke meubels
chesterfield aanbieding korting actie
chesterfield klassiek